https://gradinitabunavestire.ro/

Procesul de admitere

La Grădinița Buna Vestire, echipa noastră de admitere vă va ajuta în căutarea celei mai bune soluții pentru dumneavoastră și pentru copilul dumneavoastră.

Cum aplic?

Pentru înscrierea la grădiniță trebuie completat formularul de aplicație și trimis pe email la inscriere@gradinitabunavestire.ro. Dacă nu puteți completa formularul, vă rugăm să solicitați asistență din partea echipei de admiteri.
Ne-ar face plăcere ca părinții să ne viziteze grădinița înainte de a aplica.
După această vizită, dacă ambele părți sunt de acord să continue procesul de aplicație, puteți completa formularele de aplicare.
După ce toate informațiile vor fi colectate, familiile împreună cu copilul vor fi invitate la o evaluare informală cu reprezentanții grădiniței, pe parcursul unei zile, cu o programare prealabilă la adresa inscriere@gradinitabunavestire.ro.
În cazurile în care familiile nu pot vizita grădinița înainte de a începe procesul de înscriere sau de a finaliza evaluarea, echipa de admitere va propune soluții alternative.
După finalizarea evaluării informale și a documentelor transmise, cererile de înscriere vor fi analizate și procesate de echipa de admitere.
După ce toate informațiile și documentele au fost evaluate, echipa de admitere va transmite rezultatul către părinți.
La semnarea contractului educațional se prezintă și oferta educațională și modalitate de plată.