7 zile de bucurie pentru 7 ani de "Buna Vestire"

Evenimente

7 zile de bucurie pentru 7 ani de "Buna Vestire"

Luni, 25 Martie 2013

 

Dragii nostri, 

 

Astazi, Luni, 25 martie, cu ocazia sarbatoririi Bunei Vestiri, Gradinita noastra  implineste sapte ani de la infiintare. In fiecare zi din saptamana care urmeaza,  dorim sa impartasim cu voi o bucurie legata de aceasta sarbatoare.

 

 

Luni, la ora 8.00 ii ducem pe copiii la impartasit la Capela din cladirea gradinitei. Il vom avea invitat pe parintele Sebastian Teacu care le va vobi copiilor despre bucuria Bunei Vestiri, iar apoi, vom servi tort de ziua noastra. Vom incepe impreuna cu parintii si copii proiectul Da o veste buna!, prin care dorim sa cream o microbiblioteca pe care sa o donam unei gradinite din mediul rural.

 

Marti, copiii isi propun sa  inmulteasca darul bucuriei, confecţionand in cadrul atelierelor de creatie un cadou – surpriza pentru un coleg din grupa. 

 

Miercuri, sarbatoarea se muta afara in gradina (daca vremea va tine cu noi), unde impreuna cu copiii vom planta rasaduri de primavara si vom monta casute pentru pasarile din parc.

 

Joi, vin in vizita teatrul de papusi si Atelierul Flori de Portocal,  iar vineri, copiii vor explora împrejurimile orasului in excursia pe care o vor face la manastirea Hadimbu si la gradina zoologica a manastirii, in conditiile in care vremea va fi buna. In caz contrar, vom reprograma excursia pentru o zi mai calda.

 

 Sambata si duminica, vom trimite pe mail surprize placute din partea noastra si a copiilor.

 

Pe parcursul acestei saptamani, gradinita va fi vizitata de absolventi ai acesteia, in prezent scolari si parintii lor!

 

Speram sa va bucurati impreuna cu noi de aceasta sarbatoare si sa ne fiti alaturi in viitor in cat mai multe prilejuri de bucurie!

Înapoi
DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 gradinitabunavestire.ro