Ai Copil. Învaţă să fii Părinte, vă aşteptăm la ediţia a IVa

Evenimente

Ai Copil. Învaţă să fii Părinte, vă aşteptăm la ediţia a IVa

Luni, 12 Noiembrie 2012

 

Dragi parinti,

 

Cu bucurie multa va anuntam ca editia cu numarul 4 a proietului „Ai Copil. Invata sa fii parinte” are loc in toamna aceasta, in formatul a 3 conferinte cu Intrare Libera!

Evenimentele au loc in serile de 22, 27 si 29 Noiembrie, intre orele 18:00 si 20:00, in locatia Aulei Magna a Universitatii Al. I. Cuza din Iasi. Programul celor 3 intalniri este:

  • 22 Noiembrie, Maica Siluana va dezbate tema „Inteligenta Duhovniceasca sau lucrarea Duhului Sfant in viata ta si a copilului tau
  • 27 Noiembrie, Sorin Mihalache va asteapta la o discutie despre rolul atentiei in viata de familie, in cadrul conferintei „ Mami, eu cresc! Tu ce faci? Invataturi despre atentie
  • Si in data de 29 Noiembrie, Marius Tudosiei, fost jurnalist, apoi fost director de marketing al Jurnalului National, actualmente bacan, tatal unui baietel de 4 ani si fondatorul Bacaniei Vechi ne provoaca la o conversatie despre „Mancarea care te salveaza. Sau nu...”

 

Va asteptam pe toti in cele 3 seri pentru a ne bucura impreuna de experientele si concluziile impartasite de ce 3 vorbitori si pentru a invata in felul aceasta cum sa fim cei mai buni prieteni ai copiilor nostri.

Intrarea este libera insa va recomandam inscrierea in prealabil pe site-ul www.aicopil.ro pentru a putea avea contactul dumneavoastra si pentru a va putea transmite informatii pe email inainte cat si dupa eveniment.

 

Ca urmare a conferintei, Pr. Diac. Sorin Mihalache va sustine un Atelier pentru maxim 25 de participanti, pe tema „Mami! Eu cresc, tu ce faci? Rolul atentiei in dezvoltarea relatiilor cu copiii”. Participarea la acest atelier este contra cost. Investitia dumneavoastra pentru participarea la acest atelier este de 150 ron/ persoana sau 200 de ron „pachetul pentru 2”!

 

Atelierul va avea loc pe data de 30 Noiembrie de la 17:00 la 20:30 si in data de 1 Decembrie, in intervalul 9:00 – 19:00, la sediul Scolii Varlaam din Lascar Catargi nr 33. Inscrierile la atelier sunt deschise si se fac telefonic, la 0727 377 334 (Monica Costea).

 

Cu bucurie de reintalnire,

Echipa Ai Copil

 

Înapoi
DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 gradinitabunavestire.ro