Am lansat oficial site-ul si spatiile redecorate ale gradinitei noastre!

Evenimente

Am lansat oficial site-ul si spatiile redecorate ale gradinitei noastre!

Sâmbătă, 24 Martie 2012

 

Vineri, 23 martie, de la ora 16:00, prietenii Grădiniţei „Buna Vestire“, aflată sub patronajul spiritual al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, şi­­-au dat întâlnire pentru a descoperi facilităţile noului sediu din str. Costache Negri, un spaţiu modern, redecorat, în care copiii, îndrumaţi de echipa educaţională, cresc armonios, dezvoltându-se atât din punct de vedere cognitiv, cât şi afectiv şi spiritual.

Schimbarea la faţă a spaţiilor grădiniţei a fost posibilă cu ajutorul echipei de peste 20 de tineri artişti - voluntari ai Clubului Impact Naţional care au pictat în întregime în ultimele 8 luni sediul grădiniţei şi care au fost premiaţi seara trecută pentru eforturile depuse. Echipa Voluntarilor a fost reprezentată de 8 dintre elevi, însoţiţi şi coordonaţi de prof. religie Camelia Chihăroi, prof.  educaţie plastică Silvia Veleciuc şi prof. limbă şi literatură română Butnaru Mihaela.

“Grădiniţa noastră respiră acum un aer modern, de prospeţime şi joc iar copiii indrăgesc mult noile decoraţii.  Este o bucurie să putem întâmpina în toamnă peste 40 de copii noi în aceste spaţii prietenoase” declară Andreea Mangalagiu, Directoarea Grădiniţei Buna Vestire. Doamna Directoare are o veste bună şi pentru parinţii de copii cu vârste între 2 şi 3 ani “din toamnă vom deschide o grupă special dedicată acestei categorii de vârstă şi acceptăm deja înscrieri pentru această grupă în limita celor 20 de locuri disponibile!”

Participanţii la eveniment au petrecut împreună o oră în care au aflat detalii despre proiectele numeroase realizate de copii împreună cu educatoarele lor, au făcut turul spaţiilor grădiniţei şi au asistat la primul click oficial pe noul site al Grădiniţei, www.gradinitabunavestire.ro

„Comunicarea este o componentă foarte importantă în realizarea parteneriatului între grădiniţă - familie - Biserică, pe care noi îl propunem părinţilor cu care colaborăm. Noul nostru site are rolul de a ne aduce aproape de părinţi şi în mediul în care aceştia petrec atâta timp astăzi, cel virtual.” mai declară doamna Mangalagiu.

„Grădiniţa «Buna Vestire» este locul în care copilul poate creşte armonios  în care îşi poate descoperi şi cultiva darurile, pentru a deveni autonom, responsabil şi iubitor. Noi venim în întâmpinarea părinţilor care îşi doresc ca micuţii lor să se afle în siguranţă fizică şi afectivă şi sunt şi interesaţi de o dezvoltare completă, cognitivă, afectivă şi spirituală“, a declarat Cristina Gheorghe, Directoarea Fundaţiei Varlaam Mitropolitul, prezentă alături de echipa grădiniţei la eveniment.

Înapoi
DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 gradinitabunavestire.ro