Grădiniţa Buna Vestire vă invită în casă nouă!

Evenimente

Grădiniţa Buna Vestire vă invită în casă nouă!

Joi, 22 Martie 2012

 

Ca părinte, educaţia şi siguranţa fizică şi afectivă a copiilor sunt primordiale. Cel mai important este timpul pe care pe care fiecare il petrece alături de copiii însă la fel de important este mediul în care aceştia işi petrec cealaltă jumătate din timp.

Grădiniţa Buna Vestire este locul în care copilul tău poate creşte armonios, atât din punct de vedere cognitiv, cât şi afectiv şi spiritual, într-un mediu în care își poate descoperi și cultiva darurile pentru a deveni autonom, responsabil și iubitor.

Grădiniţa noastră este o iniţiativă educaţională privată, susţinută de Mitropolia Moldovei şi Bucovinei şi funcţionează din anul 2006. În luna Septembrie a anului trecut am ne-am mutat în locaţia ultra-centrală din Str. Costache Negri nr. 48, în spate la Moldova Mall, într-o clădire în care a funcționat în trecut Colegiul Sf. Sava și Școala profesională de fete.

Cu ajutorul echipei de tineri artişti - voluntari ai Clubului Impact Naţional care au pictat în întregime interiorul grădiniţei, în ultimele 8 luni sediul nostru a căpătat o infăţişare cu totul noua, vie, jucăuşă şi întru totul dragă copiilor.

Vineri, 23 Martie, de la ora 16:00, inaugurăm oficial spaţiul fizic şi virtual al Grădiniţei Buna Vestire. Timp de o ora, echipa gradinitei împreună cu invitatii nostri vor face un tur al gradinitei, vor tăia panglica noului nostru site si vom recunoaşte eforturile voluntarilor de la Clubul Impact Naţional care au pictat sediul.

Va vom tine la curent cu stiri si poze de la evenimentul inaugural!

 

Înapoi
DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 gradinitabunavestire.ro