Sarbatorile Primaverii la Buburuze

Sarbatorile Primaverii la Buburuze

În acest an, atât de 1 martie cât şi de 8 martie, Buburuzele au avut un program special în realizarea căruia s-au implicat şi familiile lor.

În prima zi de primăvară, copiii din grupa Buburuze au oferit mărţişoare şi flori, dar au realizat şi câteva mărţişoare pentru cei dragi din familie. Pe 2 martie Buburuzele în „complicitate” cu tăticii lor au realizat felicitări şi mărţişoare pentru a le oferi mamelor la activitatea dedicată acestora care a avut loc în data de 8 martie.

De Ziua Mamei, pe 8 martie, micile Buburuze au pregătit, cu ajutorul doamnelor educatoare, un program plin de surprize dedicat mamelor şi bunicilor. Au cântat, au dansat, au oferit flori, au recitat poezii şi au lucrat împreună cu mamele felicitări pe care le-au oferit apoi bunicilor. Momentul cel mai emoţionant a fost atunci când copiii le-au oferit mamelor felicitările şi mărţişoarele lucrate împreună cu tăticii.

Buburuzele au lucrat mărţişoare si semne de carte şi împreună cu prietenii lor de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 29 din Iaşi, în cadrul proiectului educaţional „Sărbătorile primăverii”. Lucrările lor urmează să fie expuse şi vândute, iar fondurile donate Centrului de zi „Sf. Marina”.

Micile Buburuze, alături de Claudia şi Vio, vă urează o primăvară frumoasă, însorită şi liniştită.

DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 gradinitabunavestire.ro