„Cum poți contribui la succesul școlar al copilului tău?”

Evenimente

„Cum poți contribui la succesul școlar al copilului tău?”

Luni, 6 Februarie 2017

 

           Vă invităm să participați la cursul de formare cu tema: „Cum poți contribui la succesul școlar al copilului tău?”, organizat de Centrul de Formare și Inovare al Fundației „Varlaam Mitropolitul” ce va avea loc la Școala „Varlaam Mitropolitul”, Str. Lascăr Catargi, nr. 33, Iași.

           Acest curs este o încercare de a reda părinților încrederea și nădejdea că generația copiilor lor nu e nicidecum o generație lipsită de orizont sau de valori, ci doar că acestea se deghizează în activități și domenii de interes aparent lipsite de finalitate pentru procesul de dezvoltare personală și profesională.

          Cursul este susținut de prof. Genoveva Cerchez, trainer, în cadrul Centrului de Formare și Inovare al Fundației „Varlaam Mitropolitul”, trainer pentru dezbateri academice și profesor de limba și literatura română la Colegiul „Mihail Cantacuzino”, Sinaia. Vor fi două zile de curs: 10 februarie (orele 15.00-19.00) și 11 februarie (orele 9.00-17.00), în cadrul cărora vom vorbi despre:

-    Creșterea nivelului de performanță, reflectată în note și rezultate la concursuri;

-    Combaterea plictiselii și inactivității copilului/adolescentului;

-    Crearea unui anturaj de calitate pentru copil/adolescent.

Înscrierile se pot face accesând link-ul următor:  http://bit.ly/inscrierecursCFI până la data de 8 februarie, iar numărul maxim de locuri este de 15 persoane. 

Taxa de participare este de 180/lei pentru o persoană și 260/lei pentru două persoane.

Dacă încă nu te-ai înscris încă și mai ai doi prieteni interesați de curs, înscrieți-vă împreună și plătiți 260 lei toți trei!

 

Înapoi
DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 gradinitabunavestire.ro