Inimioare, inimioare

Inimioare, inimioare

Am încheiat o săptămână superbă, plină de emoţie şi iubire, în care ne-am îndreptat toate gândurile către fiinţa care ne-a dat viaţă, care ne e alături la bine şi la greu şi care ne iubeşte mai mult decât orice pe lume – mama.

 

Astfel, am început săptămâna cu o povestioară scurtă, dar de impact pentru Fluturaşi: Inimioare, inimioare, prin care, cei mici şi-au dat seama cât de uşor putem arăta celor din jur (şi mai ales mamei) sentimentele noatre. Prin gesturi mici, dar gânduri mari, îi putem arăta mamei că o iubim, o apreciem şi o admirăm. Cu mult entuziasm, copilaşii au pus în scenă istorioara, preluând rolurile mamei, copilaşului din poveste, a vânzătorului sau a povestitorului. Spectatorii au urmărit cu atenţie piesa de teatru şi i-au răsplătit pe actori cu aplauze.

 

Cu ajutorul floricelelor am realizat şi activitatea la matematică: compunerea şi descompunerea cifrei 4. Parcă şi în caieţele, săptămâna aceasta copiii au lucrat cu mai mult drag, tematica fiind mai aproape de sufleţelul lor.

 

Cu mare, mare, mare grijă, copiii au pictat buchete de flori şi au confecţionat floricele pe care le-au şi oferit mămicilor prezente la activitate. 

 

DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 gradinitabunavestire.ro