Povestea Curcubeului

Povestea Curcubeului

A mai trecut o saptamana. O saptamana plina de culoare  si incantare in care ne-am jucat la propriu cu toate culorile, combinandu-le in fel si chip, am creat nuante care nu le aveam in paleta si am dat viata lucrarilor pe care le-am realizat.

,,Povestea curcubeului" si cantecul ,,Culorile" au servit drept introducere in prezentarea  culorilor, semnificatia  si importanta lor. Pornind de la acestea am discutat despre culorile primare, secundare, binare, calde si reci.

Am identificat culorile ce ne-nconjoara si am exprimat starea ce ne-o transmite fiecare si am facut si un exercitiu de imaginatie, cu ar fi lumea fara culoare. Asa am aflat ca lumea ar fi plictisitoare, trista, nu s-ar vedea ...

Fiind o saptamana dedicata culorilor parca ne-a trezit la viata, iar la urechile si trairile noastre a ajuns cumva vorba ca se apropie primavara. La fix a aparut si Anastasia cu o gingasie a primaverii, un ghiocel, simbol stravechi care ne-a impulsionat sa dam startul la crearea celor mai frumoase  martisoare pe care le puteti admira la expozitia noastra.

Nu suntem deloc influentati de vremea parca prea nehotarata, ci avem tot mai multa energie, iar cu aceasta stare buna lucram la surprize dragute care speram ca vor ajunge la inimile voastre.

Daca vorbim de surprize, asa cum va asteptati, nu va putem dezvalui prea multe lucruri ci doar va rugam sa aveti incredere in licurici, caci muncesc din suflet stiind ca o fac pentru voi, mamicilor. Sunt foarte motivati sa faca surprize, caci acum licuricii stiu ca a primi e un lucru imbucurator, dar a oferi si a vedea bucuria celuilalt e minunat.

DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 gradinitabunavestire.ro