Descoperind simțurile

Descoperind simțurile

Am început săptămâna  trecută sărbătorind dragostea! Un prilej numai bun pentru a le arăta celor dragi nouă cât de mult îi iubim și de a învăța o expresie nouă: a iubi pe cineva din cap pană-n picioare. Întrebată fiind cum adică din cap până-n picioare, adică așa cu totul chiar, am fost surprinsă să îi văd pe elefănței circumspecți și puțin contrariați. Am aflat ulterior că momentele care le veniseră în cap erau cele tensionate în care li se părea că nu mai iubesc sau nu mai sunt iubiți. Fiecare a avut ocazia să împărtășească cu ceilalți ce iubesc ei cel mai mult la ei înșiși, la colegi și la cei dragi.

 

Miercuri, joi și vineri am lucrat pe simțuri. Pe conștientizarea căror simțuri le folosim la activități și cum de cele mai multe ori, nu folosim doar câte unul ci mai multe, combinate. De asemenea, am avut o mini dezbatere despre ce s-ar întâmpla dacă ne-am pierde unul sau mai multe dintre simțuri. Evident, le era de neconceput acest lucru așa că acest exercițiu le-a oferit o perspectivă nouă.

 

Săptămâna aceasta am dedicat-o venirii primăverii și pregătirilor pentru Ziua Mămicilor de elefanți. Dragi tătici, să nu credeți că veți fi neglijați, promitem că anul acesta vă vom sărbători și pe voi cum se cuvine.

 

DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 gradinitabunavestire.ro