Lumea necuvântătoarelor

Lumea necuvântătoarelor

Săptămâna trecută am continuat călătoria în lumea necuvântătoarelor: Fluturașii au pătruns în tainele pădurii și acolo au descoperit animăluțe prietenoase și interesante!

 

Curioși, copilașii au urmărit imaginile care divulgau din secretele animăluțelor, iar apoi fiecare Fluturaș a povestit ceea ce știa despre prietenul preferat din pădure. Am rămas foarte plăcut surprinsă să descopăr câte lucruri cunoșteau micuții despre viețuitoarele pădurii.

 

Povestea Tomiță Iepurașul  le-a dezvăluit Fluturașilor motivul pentru care iepurașul are urechile lungi, iar piciorușele și codița scurtă, dar le-a și reamintit o lecție prețioasă: Lauda de sine, nu miroase a bine! Cu drag și spor au lucrat în caiețelele individuale, unde au realizat semne grafice și au colorat scene din poveste.

 

De mare grijă și atenție a fost nevoie și la realizarea ursuleților, unde copilașii l-au colorat și l-au decupat pe Martinică.

 

Și pentru că pădurea este în sine, un univers al veseliei, Fluturașii au cântat voioși Câte unul pe cărare în deschiderea fiecărei activități care avea să ne dezvăluie încă o surpriză din lumea necuvântătoarelor.

 

Am încheiat săptămâna cu povestea lui Moș Ion Roată, simbol al zilei speciale de 24 ianuarie, zi care a rămas în istoria românilor ca data la care s-a înfăptuit Unirea Principatelor Române.

DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 gradinitabunavestire.ro