Doar trei locuri rămase la clasa pregătitoare la Şcoala Varlaam

Evenimente

Doar trei locuri rămase la clasa pregătitoare la Şcoala Varlaam

Marţi, 22 Iulie 2014

„Dragă viitor elev”

 

Aşa încep mai toate scrisorilor Ştrumfilor, elevii de la Pregătitoare ce în toamnă vor păşi în clasa întâi la Şcoala Varlaam. Copiii isteţi şi simpatici s-au gândit să împărtăşească tuturor din experienţa unui an de şcoală şi au notat pe scrisorele gânduri către viitorii lor colegi. Şi bine au făcut fiindcă este important să se ştie că la Şcoala „Varlaam Mitropolitul” mai sunt doar trei locuri la viitoarea Clasă Pregătitoare.

 

Doar trei locuri pentru trei norocoşi la Şcoala Varlaam!  

 

„Mie îmi place de şcoala asta pentru că facem ore frumoase, pentru că doamna învăţătoare se joacă frumos cu noi, orele de sport sunt frumoase, la fel ora de matematică şi de arte vizuale. Te aştept cu drag la Şcoala «Varlaam Mitropolitul». Asta este Şcoala MEA!”, scrie Teodor F. către viitorii săi prieteni.

 

Întotdeauna primii paşi, primele experienţe, primele modele de educaţie marchează viitorul copilului. Începutul este definitoriu, de aceea este bine să te asiguri că îi dăruieşti cel mai bun început copilului tău. La Şcoala „Varlaam Mitropolitul”, copiilor li se oferă un model educaţional de viitor care are la bază principii precum excelenţa, responsabilitatea, iubirea şi discernământul. „Într-o lume în continuă schimbare, în care valorile sunt din ce în ce mai puţin prezente, Şcoala «Varlaam» oferă un mediu sănătos şi stimulativ în care copiii sunt încurajaţi să fie încrezători şi conştienţi de talentele lor, să înveţe să gândească independent şi să aibă iniţiativă, motivaţi să-şi maximizeze potenţialul, capabili să reacţioneze creativ şi adecvat la situaţii de viaţă diverse, să-i preţuiască pe cei din jur şi să se bucure de ceea ce au păstrând mereu o relaţie vie cu Dumnezeu”, spune Cristina Gheorghe, directorul executiv al Fundaţiei “Varlaam Mitropolitul”.

 

Sprijin pentru minte şi suflet

 

Într-un parteneriat activ cu familia şi biserica, copilul va fi sprijinit să se dezvolte complet: o minte luminată şi un suflet curat într-un trup sănătos. Ei vor învăţa Să ştie, Să facă, Să trăiască în comuniune. Rezumând, ei vor învăţa Să fie.

 

La şcoala din Dealul Copoului, şi părinţii elevilor primesc daruri. Ei vor beneficia de un dialog deschis, bazat pe încredere reciprocă şi confidenţialitate despre evoluţia copilului, vor fi permanent informaţi şi implicaţi în activităţile de la şcoală şi vor putea participa la cursuri de dezvoltare personală de specialitate, oferite prin Şcoala Părinţilor.

 

Experienţele din lumea magică a Ştrumfilor care tocmai au absolvit clasa pregătitoare sunt edificatoare. „Dragă viitor elev, Îmi place de Andrei, cel mai bun prieten şi îmi mai place sala de sport şi îmi mai place educaţia fizică şi îmi mai plac repetiţiile şi îmi mai place de doamna învăţătoare pentru că face activităţi îndrăgite şi frumoase”, a mai spus un alt Ştrumf.

 

Toţi părinţii dornici să-şi înscrie copilul într-o şcoală modernă sunt aşteptaţi în în vizită la Varlaam. Cei care deja cunosc şcoala pot aplica direct pe site-ul şcolii sau pot primi îndrumări la 0727.377.334.

 

Vă aşteptăm să descoperim împreună Bucuria Cunoaşterii!

Înapoi
DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 gradinitabunavestire.ro