Poveștile Copilăriei

Evenimente

Poveștile Copilăriei

Joi, 20 Februarie 2014

 

 

Şcoala „Varlaam Mitropolitul” şi Grădiniţa „Buna Vestire”, aflate sub patronajul Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, lansează campania intitulată „Poveştile copilăriei”, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani.

 

Evenimentul va avea loc miercuri, 26 februarie, printr-un seminar public cu tema „Cum îi atragem pe copii spre lectură”. Discuţiile vor începe la ora 13.00, la sediul Şcolii Varlaam Mitropolitul aflat pe strada Lascăr Catargi nr. 33, Iaşi.

 

Campania se va derula în perioada februarie-iunie şi va consta într-o serie de întâlniri dedicate lecturii şi poveştilor, dar şi într-o colectă de carte, ai căror beneficiari vor fi, pentru început, elevii de la Şcoala Rediu. În timp, campania se va extinde şi la alte unităţi de învăţământ din mediul rural.

 

Elevii de la Şcoala „Varlaam Mitropolitul” şi prichindeii de la Grădiniţa „Buna Vestire”, ajutaţi de partenerii lor, vor face colecte lunare. La finele fiecărui luni de campanie, ei vor dărui volumele bibliotecilor de la şcolile partenere, în cadrul unei manifestări artistice.

 

Vă invităm să fiţi unul dintre partenerii acestei campanii! Îi puteţi sprijini pe copiii din satele Iaşului cu donaţii de carte (inclusiv cu rechizite şcolare sau obiecte de birotică) sau puteţi amenaja un spaţiu în cadrul instituţiei dumneavoastră, în care persoanele interesate să poată face donaţii.

 

Vă mulţumim şi vă aşteptăm să recitim împreună poveştile copilăriei!

 

 

 

 

 

 

 

Înapoi
DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 gradinitabunavestire.ro