Evaluare sau Călătoria în timp?

Evaluare sau Călătoria în timp?

Săptămâna trecută am făcut o drumeție mai neobișnuită, însă atractivă pentru cei mici : călătoria în timp. Ne-am amintit de mândra toamnă, de toate darurile ei frumoase, am vorbit și de sora ei geroasă și de bucuriile pe care ea ni le aduce, dar și de poveștile cele mai dragi nouă! N-am uitat nici de incursiunea în lumea lui Dino sau din pădure ori de la fermă! Astfel și-au dat seama Fluturașii cât de harnici și sârguincioși au fost :)

 

De data aceasta, Fluturașii au fost cei care au prezentat, au povestit ori au cântat , iar educatoarea a fost în postura de ascultător. Copilașii s-au descurcat foarte bine și în rezolvarea fișelor de evaluare din caietele individuale, drept pentru care putem spune că pornim cu pași încrezători spre tainele din următorul semestru! Bucuria a fost mare când a venit momentul să repetăm diferite forme de mers, alergare sau târâre. Ștafeta prichindeilor i-a binedispus pe Fluturași, iar Adela chiar a renunțat la pantofiorii Elsei pentru a parcurge traseul !

 

Astfel, săptămâna dedicată evaluării a luat sfârșit. A fost o saptamana ușoară în care, prin joc si activități inedite, am trecut prin tot ceea ce am învățat până acum. În urma acestei evaluari am putut observa nivelul la care se află Fluturașii, dar și unde mai avem de lucrat, căci tot timpul este loc de mai bine :)

DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 gradinitabunavestire.ro