NOU! Clasa Pregatitoare in locatia Gradinitei Buna Vestire

Evenimente

NOU! Clasa Pregatitoare in locatia Gradinitei Buna Vestire

Luni, 20 Februarie 2012

Dragi parinti, 

In lumina ultimelor clarificari de la Ministerul Educatiei si a apropierii termenului de inscrieri la scoala, dorim sa va tinem la curent cu OFERTA Scolii Varlaam si cu pasii urmatori pentru inscrierea copilului dumneavoastra la scoala, atat in clasa pregatitoare cat si in in clasa I.

 Asadar, NOUTATEA este ca noi, Scoala Varlaam Mitropolitul organizam inscrieri in Clasa Pregatitoare in 2 LOCATII: La Scoala Varlaam (Bvd Lascar Catargi 33) si Gradinita Buna Vestire (Str. Costache Negri nr. 48)

 Pasii pentru Inscriere la Scoala Varlaam:

  1. completarea formularului de inscriere – pentru cei care nu au depus deja Formularul

2.      participarea familiei la un interviu, pana in data de 2 Martie. Un raspuns pozitiv in urma acestui interviu inseamna selectia copilului dumneavoastra in ciclul primar al Scolii Varlaam.  Astfel, copilul intr in procesul de educatie scolar primar pentru urmatorii 5 ani (de la clasa pregatitoare pana la clasa a patra).

  1. semnarea contractului si plata taxei de inscriere; mai multe detalii depspre procesul de inscriere pe www.scoalavarlaam.ro/despre-noi/inscriere
  2. inscrierea formala a copilului conform precizarilor din ianuarie 2012 prevazute de Ministerul Educatiei se va face la Scoala Varlaam in perioada 5 – 16 Martie. Parintii care au parcurs primii 4 pasi vor primi un calendar explicitat pe zile al acestei perioade.

Pasii pentru Inscriere in Clasa Pregatitoare din cadrul Gradinitei Buna Vestire:

Inscrierea in cadrul acestei Clase se face pentru anul scolar 2012 – 2013 si presupune:

  1. completarea fisei de inscriere
  2. o discutie cu Directorul Gradinitei pana la data de 20 Aprilie.
  3. Inscrierea formala a copilului la Clasa pregatitoarea din cadrul gradinitei noastre se va face conform calendarului inscrierilor, in perioada 22 – 25 Aprilie.

Organizarea Clasei pregatitoare va fi posibila in cadrul Gradinitei Buna Vestire doar in cazul in care avem minim 15 cereri.

Pasii procesului nostru de inscriere sunt aliniati in totalitate cu prevederile Metodologiei Clasei Pregatitoare, lansate de Ministerul Educatiei. In perioada care urmeaza, pasii acestui proces pot sa se modifice doar in urma unor modificari impuse de Ministerul Educatiei, caz in care va vom informa imediat!

Va indemnam pe toti cei interesati sa va inscrieti pana pe 2 Martie (in clasa pregatitoare din sediul Scolii Varlaam) si pana pe 20 Aprilie (in clasa pregatitoare din sediul Gradinitei Buna Vestire).

Informatii suplimentare puteti obtine de la Andreea Mangalagiu, Director Gradinita Buna Vestire (Andreea.mangalagiu@fundatiavarlaam.ro , 0733 150 554) si de la Monica Costea, Director de Comunicare si Marketing (Monica.costea@fundatiavarlaam.ro , 0727 377 334)

Înapoi
DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 gradinitabunavestire.ro