Sa vina primavara

Sa vina primavara

 

Pentru ursuleti, saptamana trecuta a stat sub semnul Sa vina primavara! Ne-am pus pe treaba, am alungat fulgii de zapada ce impodobeau grupa si am cautat semnele noului anotimp.

 

Am primit in grupa Zana Primavara care s-a asezat pe creanga unui copac desfrunzit. Cu bagheta magica si cu formula rostita de copii, ni s-a aratat primul semn petrecut in natura: au rasarit ghioceii! Prin urmare si educatoarele au pregatit copiilor un mic cadou: am oferit fiecarui ursulet in parte cate un buchet de ghiocei, pe care acesta l-a facut mai departe cadou altui coleg cu urarea: "A sosit primavara, (numele copilului)!"

 

Marti dimineata a plouat. Am amintit copiilor de fulgii de zapada cu care ne-am jucat asa de mult iarna. La venirea primaverii, soarele mai calduros i-a topit, transformandu-i in picaturi de ploaie.

 

Am aflat si Povestea ghiocelului, floarea cea mai generoasa, singura care a fost de acord sa-si imparta culoarea cu zapada. Drept rasplata pentru prietenia aratata, aceasta l-a lasat sa fie prima floare care apare din pamant primavara, avand amandoua numai de castigat. Am repetat cantecelul saptamanii: De ziua ta, mamico si apoi ursuletii au pictat cu mare interes vestitorul primaverii. Pe fundal, au audiat cantece de primavara. Rezultatul ca si lucrul in sine ne bucura.

 

Vineri a fost cea mai speciala zi din saptamana pentru ca ursuletii prezenti au pregatit... o mica surpriza pentru mamicile pe care le iubim din toata inima! 

Comentarii

Felicitari ursuletilor!!!!
DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 gradinitabunavestire.ro